Nieuwsbrief

← Vorige

Voorstelling Vergeten en Verzonken

De voorstelling ‘Vergeten en Verzonken’ maakt het ongrijpbare, onbegrijpelijke en onbespreekbare van dementie en depressie bij ouderen voelbaar.

Met de voorstelling ‘Vergeten en Verzonken’ duikt Setheater in emoties en reacties die depressie en dementie bij ouderen vaak oproepen. Het publiek wordt meegevoerd langs het ongrijpbare van de problematiek, de impact die het heeft op de oudere zelf en op zijn naasten, het niet onder woorden durven of kunnen brengen van het gevoel dit komt nooit meer goed, het onbegrip vanuit de omgeving, met als gevolg, onbeholpen, soms kwetsende reacties of helemaal geen reacties meer. 

Tijdens het nagesprek krijgt het publiek de kans om hun reacties op de voorstelling met elkaar en met de acteurs uit te wisselen.

Voor wie?

De voorstelling kan gespeeld worden voor de algemene bevolking, maar is evenzeer interessant voor professionelen en mantelzorgers...

Wie kan dit toneelstuk organiseren?

Lokale besturen, dienstencentra, ouderenverenigingen, woonzorgcentra.

Praktisch

  • Het aantal deelnemers is beperkt: minimaal 20 - maximaal 25.

  • De voorstelling zelf duurt 25 minuten, nadien is er een nabespreking van 20 minuten.

  • Het toneelgezelschap heeft een minimale speelruimte van 3 x 3 m nodig. De stoelen staan bij voorkeur in een halve cirkel rondt het podium.

Prijs?

  • 600 euro + verplaatsingsonkosten + BTW.

  • Ben je een gezonde gemeente? Dan kan je voor 'Vergeten en Verzonken' rekenen op een financiële tussenkomst van 50%.

  • Als je meerdere voorstellingen op één dag (max. 3) organiseert, gelden er speciale tarieven voor de extra voorstellingen.

Logo Limburg zet je op weg

Heb je interesse om de voorstelling 'Vergeten en Verzonken' te organiseren? Neem dan contact op met Logo Limburg via 011 23 82 38 of logolimburg@limburg.be.

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen