Nieuwsbrief

← Vorige

Gezondheidsrally: Gezond uit eigen grond

De gezondheidsrally ‘Gezond uit eigen grond’ is een fiets- of wandeltocht doorheen de gemeente, met deze keer gezond tuinieren en gezond eten uit eigen tuin als kapstok. Op verschillende plekken worden vragen uitgehangen en zo ontdekken de deelnemers onderweg, interessante tuinweetjes. Een portie beweging krijgen ze er gratis bij.

Voor wie?

Gezinnen, volwassenen, ouderen

Wie kan de gezondheidsrally organiseren?

Gemeenten, OCMW’s, lokale dienstencentra...

Praktisch

  • Je hangt de pancartes met quizvragen op langs een uitgestippeld parcours of (bestaande) wandelroute. De deelnemers krijgen bij de start het informatieboekje en het invulformulier mee. Achteraf mogen ze het boekje met de informatie houden.
  • Je kan ook een prijs aan de gezondheidsrally koppelen. Denk aan een cadeaubon van de lokale middenstand, een fruitmand, een gezonde ontbijtmand, fietsroutekaart, wandelkaart, …
  • De organisator staat zelf in voor een wandelroute of parcours, het ophangen van de affiches met quizvragen, nakijken van de antwoorden en eventueel voor een prijs.

Logo Limburg zet je op weg

Wil je graag een Gezondheidsrally organiseren? Dan kan je bij Logo Limburg terecht voor advies en de bijhorende materialen:

  • 8 pancartes met quizvragen
  • invulformulieren

logolimburg@limburg.be of 011 23 82 38

Fotogalerij

Gezondheidsrally: Gezond uit eigen grond


 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen