Nieuwsbrief

Val op tijdens de gezondheidswandelingen!

Logo Limburg vzw heeft nog een laat nieuwjaarscadeautje voor de trouwe gezondheidswandelaars. Met onze gloednieuwe fluohesjes stappen zij voortaan zichtbaar in 30 minuten hun gezondheid tegemoet.

De fluohesjes van de gezondheidswandelingen zijn beschikbaar voor de trouwe gezondheidswandelaars van de 53 Limburgse gezondheidswandelingen. De hesjes zullen verdeeld worden via de begeleiders van de wandelingen of de gezondheidsambtenaren van de gemeenten waar de wandelingen plaatsvinden.

Enkel zij kunnen dan ook fluohesjes aanvragen via logolimburg@limburg.be. De gezondheidswandelingenhesjes zijn beschikbaar in M, XL en XXL, gelieve de benodigde maten door te geven bij bestelling.

De hesjes zijn een aanvulling op ons compleet vernieuwde promomateriaal van de gezondheidswandelingen. Zo kreeg de folder een nieuwe look, is de lokale info voortaan terug te vinden op handige bladwijzers die met bijpassende magneet op de koelkast gehangen kan worden. Begeleiders zijn dan weer te herkennen aan hun nieuwe button 'Enthousiaste begeleider'.

 

 

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen