Nieuwsbrief

Samen voor een Veerkrachtig Limburg!

We roepen alle Limburgse organisaties en verenigingen op om hun krachten te bundelen, geestelijke gezondheid bespreekbaar te maken en tips te delen om je (nog) beter in je vel te voelen.

Van 1 tot 10 oktober staat de Tiendaagse van de Geestelijke Gezondheid op het programma. Dat is nog veraf, maar we nodigen jullie graag nu al uit om na te denken over straffe acties. Nog geen flitsende ideeën? Geen nood! Onze inspiratiegidsen staan boordevol ideetjes om aan de slag te gaan.

Door het grote succes van de voorbije Week van de Geestelijke Gezondheid maken we er dit jaar dus een Tiendaagse van. Zo tellen we samen tien dagen af naar tien oktober. Iedereen heeft er immers baat bij zijn geestelijke gezondheid te versterken, want een goede geestelijke gezondheid is belangrijk en daar mag je zorg voor dragen!

Hoe kan jouw organisatie of vereniging meedoen?

Heel eenvoudig! Neem een kijkje in onze inspiratiegids of inspiratiegids kinderen en jongeren en kies wat jij wil doen. Let op: dit hoeft niet groots te zijn. Ook kleine acties leveren een grote bijdrage aan het sensibiliseren rond veerkracht. Kijk wat voor jouw organisatie haalbaar is. Laat je inspireren of kom zelf met een nog originelere actie op de proppen.

Zin om mee te doen?

Vul ons online deelnameformulier in vóór 31 juli 2017 en bestel zo meteen ook de gratis promotiematerialen.

Ook acties die al op je programma stonden, maar hierbij aansluiten kan je doorgeven, dan zorgen wij voor extra bekendheid en worden jouw inspanningen nog meer beloond. Zo is er de eventpagina samenveerkrachtig.be, gelinkt aan Uit in Vlaanderen, met alle veerkrachtige activiteiten die werden ingestuurd.

 

Wens je meer info of heb je vragen? Neem dan contact op met Logo Limburg vzw via logolimburg@limburg.be of 011 23 82 38.

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen