Nieuwsbrief

Geeft jouw organisatie complimentjes op 1 maart?

Een complimentje geven of krijgen doet deugd, ook op de werkvloer! Naast het krijgen van een goed gevoel, kan een compliment de prestaties bevorderen én het werken gemakkelijker en leuker maken. Reden genoeg om als bedrijf, vereniging of organisatie deel te nemen aan complimentendag op 1 maart! Logo Limburg zet je alvast op weg met een kant-en-klaar complimentenpakket.

Het ontvangen van een compliment helpt mee om je goed over jezelf te voelen. En jezelf oké vinden is niet altijd zo vanzelfsprekend … Toch is dit een belangrijke stap om jezelf fit in je hoofd te voelen. De website www.fitinjehoofd.be wil via tien stappen inspireren om positiever in het leven te staan en te werken aan mentale veerkracht. Laat nu net het geven van complimenten één van de tips zijn om dit te bekomen!

Logo Limburg wil jullie aanmoedigen om deel te nemen aan de complimentenactie via het aanbieden van een kant-en-klaar pakket met heel wat leuke materialen: complimentenkaartjes om uit te delen, afscheurcomplimentjes om in je bureau of vergaderzaal te leggen, een banner voor onder je mailhandtekening, ...

Interesse? Vraag dan snel je digitale complimentenpakket aan via logolimburg@limburg.be of download de gewenste materialen zelf via www.logolimburg.be/complimentendag.

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen