Nieuwsbrief

Deadline Prijs Dr. Arlette Wertelaers nadert!

De deadline voor het indienen van jouw innovatief onderzoeksproject of praktijkinitiatief bij de Prijs Dr. Arlette Wertelaers voor valpreventie bij ouderen nadert!

Het Dr. Arlette Wertelaers Fonds voor valpreventie bij ouderen, opgericht aan de KU Leuven ter nagedachtenis van onze in 2015 overleden collega, heeft als doel de kennis en het onderzoek naar de preventie van valincidenten bij ouderen te bevorderen. Aan dit fonds is ook de tweejaarlijkse Prijs Dr. Arlette Wertelaers voor valpreventie bij ouderen verbonden. Deze prijs beoogt het bekronen van innovatieve onderzoeksprojecten of praktijkinitiatieven in het domein van valproblematiek bij ouderen.

De prijs heeft een waarde van 2500 euro. De deadline voor het indienen van onderzoeksprojecten of praktijkinitiatieven is 30 september 2017.

We wensen je alvast veel succes!

 

Meer informatie over het fonds en hoe je dit kan steunen, alsook gedetailleerde informatie over het reglement voor deelname aan de Prijs Dr. Arlette Wertelaers voor valpreventie bij ouderen vind je op de site van de KU Leuven.

 

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen