Nieuwsbrief

← Vorige

Toneelstuk Geluk op grootmoeders wijze

Geluk op grootmoeders wijze is een educatief toneel voor en door senioren. Het toneel zet je aan tot nadenken en de vele tips helpen je op weg om je eigen geestelijke gezondheid op peil te houden. 

Een groepje bevriende senioren houdt wekelijks hun bijeenkomst in een cafeetje. Ook deze week ... Senioren van de Letterhoutemse Toneelgroep belichten het thema geestelijke gezondheid op een ludieke manier. Aan de hand van tips uit de 'Fit in je hoofd'-campagne pakken ze met de nodige dosis humor hun eigen geestelijke gezondheid aan.

Voor wie?

De voorstelling ‘Geluk op grootmoeders wijze’ is geschikt voor ouderen.

Wie kan dit toneelstuk organiseren?

Lokale besturen, dienstencentra, ouderenverenigingen, woonzorgcentra.

Praktisch

  • Dit toneelstuk kan opgevoerd worden voor een grote groep deelnemers, er is geen maximum aangegeven. Het minimum aantal deelnemers bedraagt 20.

  • De voorstelling zelf duurt 45 minuten, vooraf is er een inleiding van een half uur.

  • Het toneelgezelschap heeft een minimale speelruimte van 5x4m nodig. Een geluidsinstallatie moet niet voorzien worden.

  • De voorstelling kan enkel overdag op weekdagen aangevraagd worden. Het toneelgezelschap is 's avonds en in het weekend niet beschikbaar.

Prijs?

  • 300 euro + 0,40 euro/km verplaatsingsonkosten.

  • Ben je een gezonde gemeente? Dan kan je voor 'Geluk op grootmoeders wijze' rekenen op een financiële tussenkomst van 50% .

Logo Limburg zet je op weg

Heb je interesse om de voorstelling 'Geluk op grootmoeders wijze' te organiseren? Neem dan contact op met Logo Limburg via 011 23 82 38 of logolimburg@limburg.be.

 

Fotogalerij

Geluk op grootmoeders wijze - Bostheater Hechtel-Eksel


 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen