Nieuwsbrief

Don26Sep

Workshop Burn-outpreventie vanuit onze organisatiecultuur

Maak een (door)start
Deze ontbijtreeks volgt op de voorgaande succesvolle editie over burn-outpreventie waarbij het individu centraal stond. 
 
Dit maal richten we met een groep aan multidisciplinaire partners en experts onze pijlen op de team- en organisatiecultuur. We maken samen met de aanwezige preventieadviseurs en HR-managers een (door)start van een preventief welzijnsbeleid voor burn-out.  
  • 26 september 2019: de eerste ontbijtsessie helpt je de risicofactoren te begrijpen binnen het bekendste werkstressmodel om vervolgens in de workshops in te gaan op de organisatie van groepsinterventies over leiderschap en deconnecteren.
  • 25 oktober 2019: in een tweede ontbijtsessie volg je een key-note over veranderingsmanagement, gevolgd door praktische workshops om veranderingen op te zetten of een re-integratie traject op poten te zetten.  
  • 12 december 2019: tot slot brengt ontbijtsessie 3 je een key-note over het maken van een business case om budgetten voor welzijn te bekomen met workshops over de kritische succesfactoren die je nodig hebt om een (financiële) hefboom te creëren voor je welzijnsinterventie en een methodiek rond veerkrachtige teams.

Inschrijven

Schrijf je dus zo snel mogelijk in, plaatsen zijn beperkt. Klik hier

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie over de workshops. 
 
Georganiseerd door het PROVINCIAAL VEILIGHEIDSCOMITE LIMBURG  
Met bijdragen van IDEWE, CLB EDPB, FARESA, LOGO Limburg  
Workshop Burn-outpreventie
 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen