Nieuwsbrief

Leopoldsburg zet in op Generatie Rookvrij

De buitenspeeldag van 24 april was voor Leopoldsburg hét moment om ook met Generatie Rookvrij uit te pakken. Leopoldsburg neemt een voorbeeldfunctie op als het gaat over Generatie Rookvrij, die de eerste generatie wil creëren die volledig rookvrij opgroeit.  

Van niet-roken de sociale norm maken, speeltuinen en sportterreinen omtoveren tot rookvrije zones,… de ambitie ligt hoog.

“Tussen nu en half mei krijgt elke speeltuin en sportterrein een bord van Generatie Rookvrij”, vertelt Ben Colaers, medewerker van Leopoldsburg. “In het lokale infoblad werd al uitgebreid informatie gegeven zodat iedereen op de hoogte is. Daarnaast krijgen de medewerkers die op de terreinen werken een opleiding over hoe ze op een positieve manier het verhaal van Generatie Rookvrij kunnen overbrengen aan rokende bezoekers. Via de lokale buurtwerking worden ambassadeurs opgeleid zodat al de buurten betrokken zijn. En last but not least zijn ook onze scholen belangrijke partners in het project. Zij worden aangemoedigd om de borden van Generatie Rookvrij op te hangen en er actief mee aan de slag te gaan.”

Een welgemeende dankjewel van het ganse team van Logo Limburg. Dikke proficiat met jullie prachtige initiatief.

Wil je zelf ook aan de slag met Generatie Rookvrij? Hulp nodig? Contacteer Logo Limburg op het nummer 011 15 12 30 of via mail naar logo@logolimburg.be

Generatie Rookvrij Leopoldsburg
 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen