Nieuwsbrief

← Vorige

Complimentendag

Een complimentje geven of krijgen doet deugd, ook op de werkvloer! Naast het krijgen van een goed gevoel, kan een compliment de prestaties bevorderen én het werken gemakkelijker en leuker maken. Reden genoeg om als bedrijf, vereniging of organisatie deel te nemen aan de nationale complimentendag op 1 maart! Logo Limburg zet je alvast op weg met een kant-en-klaar complimentenpakket. Met onze kaartjes en afscheurcomplimentjes kan je trouwens gans het jaar door aan de slag.

Het ontvangen van een compliment helpt mee om je goed over jezelf te voelen. En jezelf oké vinden is niet altijd zo vanzelfsprekend … Toch is dit een belangrijke stap om jezelf fit in je hoofd te voelen. De website www.fitinjehoofd.be wil via tien stappen inspireren om positiever in het leven te staan en te werken aan mentale veerkracht. Laat nu net het geven van complimenten één van de tips zijn om dit te bekomen!

Logo Limburg wil jullie aanmoedigen om deel te nemen aan de complimentenactie via het aanbieden van een kant-en-klaar pakket met heel wat leuke materialen: complimentenkaartjes om uit te delen, afscheurcomplimentjes om in je bureau te hangen, een banner voor onder je mailhandtekening, ...

Voor wie?

Jongvolwassenen, volwassenen, ouderen

Wie kan meedoen met Complimentendag?

Lokale besturen, OCMW’s, bedrijven, scholen, zorgcentra… elke organisatie kan gebruik maken van de digitale materialen.

Praktisch 

Alle digitale materialen kunnen afzonderlijk gedownload worden op deze website. Het ganse pakket kan digitaal aangevraagd worden via logo@logolimburg.be.

Logo Limburg zet je op weg!

Heb je interesse in een Complimentendag in jouw organisatie of wil je bijkomende toelichting? Contacteer ons op 011 15 12 30 of logo@logolimburg.be.

 

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen